Despre Noi

Choupette-Noir  este o companie natională de modă cu sediul principal în Corabia | Olt. Urmărim ultimele tendinţe de pe podium pe care le transpunem într-o modă inspirată pentru ocazii diferite, în modele şi mărimi diverse. Cele cinci mărci proprii şi o colecţie nouă în fiecare lună reprezintă un motiv suficient de important pentru clienţii noştri din toată lumea, care revin la cumpărături în magazinul nostru online, Choupette-Noir Fashion Store.

Un concept câştigător ce plasează Choupette-Noir în topul celor mai bune Fabrici  din Romania  .

Cu Respect,

Spune-mi mai mult...

Faceți click pe întrebările la care căutaţi răspuns, pentru a afla mai multe despre marca şi moda noastră, despre Model de business practicat şi oamenii ce susţin Choupette-Noir .

Ce face Choupette-Noir ?

Care este reţeta succesului?

Entuziasmul, experienţa de management în comerţul internaţional online şi mulţi angajaţi motivaţi!

Modelul nostru de afaceri se concentrează pe e-commerce şi shopping-ul online cat si fizic direct din Fabrica noastra. În fiecare săptămână magazinul nostru online arată diferit şi acordă clienţilor o experienţă la care aceştia au acces via computer, smartphone , tabletă sau vin direct şi care îi fidelizează. Cele mai noi look-uri, ghiduri inspiratoare de stil şi multe sfaturi vestimentare – totul pentru clienţii Choupette-Noir .

Prin ce este unic Choupette-Noir ?

Ne bucurăm că vreţi să ştiţi mai multe despre noi şi suntem aici pentru a vă răspunde la toate întrebările despre companie, moda noastră, modelul de afacere, angajamentul nostru social şi faţă de mediu şi bineînţeles, despre ceea ce înseamnă să lucrezi aici.

Suntem o companie angajată în domeniul modei, al cărei scop este să ofere clienţilor ultimele tendinţe de pe podiumurile mondiale adaptate la realitățile cotidiene. Oferim o paletă diversă de stiluri şi mărimi pentru femeile adevărate, ce îşi doresc să arate bine şi să se simtă minunat.

La începutul fiecărui act măreț este un vis.

Unul dintre multele vise ale oamenilor obișnuiți a fost al meu și a devenit realitate în 2019, când a fost deschis magazinul online Choupette-Noir . Am decis să vând lenjerie prom internet și foarte curând a venit primul succes. Specializarea în afaceri a cristalizat într-un mod ușor diferit în timp – cea mai largă ofertă include acum cămăși de noapte, pijamale și halate de baie, inclusiv moda pentru gravide. În magazinul electronic, am acum o echipă mai mare de lucru, care se va extinde în timp. Aproape imediat, am primit două certificate de calitate pe care le-am primit datorită dvs., clienților noștri dragi, și sunt încă valabile astăzi.

Ce dorinta am avem?

Dorința noastră este de a le face clienților noștri cumpărăturile online cât mai simple posibil. Alegerea produselor va fi ușurată prin designul tehnologic avansat, fotografiile de înaltă calitate, descrierile detaliate, parametrii, filtrele de căutare, propriile videoprezentări create în fabrica și comunicarea rapidă cu clinetii noștri, suntem gata să vă răspunde-m la întrebări. Bunurile sunt supuse unui control strict al calității și sunt expediate imediat după ce comanda este făcută de mai mulți transportatori.

Ideea mea despre o afacere  on-line cu adevărat de înaltă calitate, pe care o împărtășim deja cu întreaga echipă de oameni, a putut obține caracteristici realiste. Cred că popularitatea afacerii noastre va continua să crească, iar bunurile noastre vor aduce plăcere clienților noștri.

Manager Ciobanu Flori, proprietarul magazinului Choupette-Noir.Ro

De ce vă puteți bucura cumpărând de la noi?

  • O gamă largă de produse pentru care garantăm calitatea
  • Totul este imediat pregătiti de livrare
  • Sistem avansat de căutare care vă va economisi  timpul
  • Descrieri detaliate, comenzi rapide, rate precise ale produselor și prezentări video cu modele pentru o imagine mai clară a produselor
  • Schimbul sau Returul simplu
  • Informații interesante în Consiliere și Blogging
  • Servici clienți disponibilă în zilele de lucru de la 8-16.
  • Transport gratuit peste 200 Lei  
X